Zoek. vind. vergelijk.

De meest uiteenlopende ritregistratiesystemen staan voor u klaar. Doe de test en ontdek de beste match voor u.

Binnen 1 minuut, Kilometerregistratie vergelijken

Tot wel 30% besparen!

  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Hoeveel voertuigen heeft u?

Vul in wat voor u van toepassing is.

Wat voor soort voertuigen heeft u?

Vul in wat voor u van toepassing is.

In welk zaken bent u geinteresseerd?

Vul in wat voor u van toepassing is.

Postcode

Een momentje geduld a.u.b.

We zoeken naar leveranciers die bij u passen...

Goed Nieuws!

We hebben leveranciers gevonden. Vul uw gegevens in om binnen 1 minuut een offerte te ontvangen!

Laatste stap en u bent klaar!

Black Box

De black box voor in de auto kan binnen 15 minuten worden ingebouwd en biedt vervolgens een schat aan informatie en mogelijkheden. Dankzij een black box in een car heeft u realtime inzicht in de actuele positie, kunt u de kilometerregistratie automatiseren en de productiviteit op de weg verhogen.

Online Rittenregistratie Vergelijken

Grip op de voertuigen

Meer grip op uw voertuigen en daarvoor het beste systeem tot rittenregistratie met GPS kiezen? Een rit registratie systeem helpt brandstofkosten besparen en zorgt er bovendien voor dat u een sluitende rit registratie heeft.

Vergelijken

RittenregistratieVergelijken.nl vergelijkt de verschillende beschikbare systemen. Dit doen wij zodat u de beste keuze kunt maken. Keuze gemaakt? Dan brengen we u in contact met de aanbieder die het best aansluit op uw wensen.

Advies

We zorgen voor een van de verschillende systemen voor rittenregistratie via GPS. We hanteren daarvoor een aantal strikte richtlijnen. Vervolgens brengen we u in contact met de specialist in rittenregistratie.

Online systemen

U kunt zelf uw wensen met betrekking tot rittenregistratie met GPS aangeven, zodat de specialist u daarmee direct op weg kan helpen. Klaar om online systemen voor rittenregistratie voor rit registratie te vergelijken? We maken het u graag eenvoudig.

Wat is een black box voor de auto?

De car black box is een stukje hardware dat eenvoudig kan worden ingebouwd. Aangesloten op de OBD-stekker in de auto en met een GPS-module voor een nauwkeurige plaatsbepaling. Het systeem gebruikt de black box in de auto om waardevolle informatie te verzamelen en die via een betrouwbare en stabiele dataverbinding op de server beschikbaar te maken. Software zorgt voor realtime inzicht in actuele posities van voertuigen en maakt geavanceerde rapportages over de productiviteit mogelijk.

Wat is de prijs van een black box?

De black box met GPS tracker is niet goedkoop. Tenminste, indien u die los zou aanschaffen. U kunt in plaats daarvan gebruik maken van een abonnement voor de kilometerregistratie. De black box maakt daar vaak onderdeel vanuit, zodat u daar gewoon gratis gebruik van kunt maken. Dat betekent een 100% sluitende registratie van de kilometers, in combinatie met de black box die u dankzij GPS ook voor track & trace en andere toepassingen kunt gebruiken.

Hoe kun je een black box kopen?

Het is mogelijk om een black box voor de auto los te kopen, maar het is veel gebruikelijker om dit te doen in combinatie met een pakket voor de kilometerregistratie. Door de systemen daarvoor te vergelijken kunt u er een goede keuze uit maken. Dat levert vervolgens een car black box op, die u kunt gebruiken voor de nauwkeurige plaatsbepaling, automatische kilometerregistratie en handige Track & Trace-informatie.

  • Jarenlange ervaring met verschillende ritregistratiesystemen
  • Volg de auto via GPS ritregistratiesystemen